hu en
2020. December 18. 02:42  -  Wéninger Ákos
Káprály Mihály vezeti a Kisvárda elleni bajnokinkat

Ez lesz a kárpátaljai sporttárs nyolcadik NB I-es bajnokija játékvezetőként.

Káprály Mihály 1990. november 23-án született Ungváron. 18 évesen tette le a játékvezetői vizsgát a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Labdarúgó Szövetségnél . Kezdetben asszisztensként, később pedig játékvezetőként megjárta a megyei bajnokságokat. 2017-ben az NB III-as keretbe került, 2020. június 27-én pedig bemutatkozott az élvonalban, méghozzá a ZTE - Vidi (1-1) mérkőzésen. 

A péntek esti lesz pályafutása nyolcadik NB I-es bajnokija játékvezetőként, az eddigi hét találkozón 37 sárgát és 1 pirosat osztott ki. 

Káprály sporttárs munkáját az oldalvonalak mellől Szalai Balázs és Márkus Tamás, az alapvonalak mögül Zierkelbach Péter és Ducsai József segítik majd, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Szécsényi István látja el a pénteken 20:00-kor kezdődő bajnokin. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek