hu en
2020. December 14. 21:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bogár Gergő vezeti a Puskás Akadémia elleni bajnokit

A 29 éves spori legutóbb az idei szezon első fordulójában dirigált Vidi-meccset.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a kedd esti MOL Fehérvár FC - Puskás Akadémia FC bajnokit a 29 éves Bogár Gergő vezeti. A fiatal spori nem ismeretlen számunkra, vezetett mát korábban kupameccset és bajnokit is csapatunknak, ebben a szezonban az első játéknapon dirigált Vidi-meccset.

Bogár először még 2017 őszén, a Vác ellen 3-1-re elveszített Magyar Kupa-mérkőzésen bíráskodott csapatunk találkozóján, ezt követően a 2018-2019-es idényben a Vidi - MTK-t vezette, melyen 4-2-re nyertünk. Az előző szezonban a DVTK elleni 5-1-es sikerünk alkalmával is Bogár sporttárs fújta a sípot, majd Debrecenben is találkoztunk vele, ott csapatunk 1-1-es döntetlent ért el a Loki ellen. Idén márciusban a ZTE elleni hazai kupa-visszavágón volt vezetőbíró, akkor együttesünk 5-0-ra nyert, majd május végén a Paks-Vidi (0-0) bajnokit dirigálta. A mostani szezon első fordulójában, a ZTE - Vidi (3-3) összecsapáson bíráskodott.

Bogár Gergőt asszisztensként Bornemissza Norbert és Farkas Balázs, az alapvonalak mögül pedig Iványi Zoltán és Káprály Mihály segíti majd, a tartalék játékvezetői teendőket Horváth Zoltán látja el. 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek