hu en
2020. December 12. 07:00  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Nem hibázhatunk"

Vezetőedzőnk gólgazdag győzelemben bízik.

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában a Budafoki MTE lesz a Vidi ellenfele hazai pályán. Egykori játékosunk, Csizmadia Csaba visszatér a MOL Aréna Sóstóba, immár a vendégek vezetőedzőjeként. A Budafok, az eddig lejátszott tizenegy mérkőzése alapján igencsak kiegyenlített mérleggel rendelkezik, négy győzelem, négy vereség és három döntetlen áll a nevük mellett. A bajnokságban legutóbb öt fordulóval ezelőtt, a Zalaegerszeg ellen hagyták el győztesen a pályát.

Márton Gábor:

"Az előző fordulóban nem sikerült megvalósítani azt, amit előzetesen elterveztünk. Az idei évben, vagyis a következő három mérkőzésen már nem hibázhatunk. Szombat este a Budafok ellen kell bizonyítanunk, hogy határozott játékkal képesek vagyunk megvalósítani az elképzeléseinket. A helyzeteinket nagy hatékonysággal kell értékesítenünk. Örömet akarunk okozni a Vidi-szurkolóknak, ezt pedig leginkább egy többgólos győzelemmel tudjuk megtenni. A 3. fordulóban 4-1-es győzelem után távoztunk Budafokról, mindent meg fogunk tenni azért, hogy hasonló eredményt érjünk el" - nyilatkozta vezetőedzőnk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek