hu en
2020. December 09. 13:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kerüljenek idén is vidis ajándékok a karácsonyfa alá

A VidiShop december 23-ig minden nap 10:00 - 17:30-ig széles választékkal vár benneteket.

Sok szurkolónk minden bizonnyal már kitalálta, hogy mivel lepi meg szeretteit karácsonykor, sőt lehet, hogy sokan már meg is vásárolták az ajándékokat szeretteiknek, de a VidiShop továbbra is széles termékválasztékkal várja azokat, akik még hezitálnak, hogy mivel lepjék meg családtagjaikat, rokonaikat, ismerőseiket.

Kattints ide, és nézz körbe a VidiShop termékei között - bérleteseknek 10% kedvezmény!

Ha nem vagy biztos abban, hogy a VidiShop széles választéka közül melyik vidis ajándéknak örülne legjobban családtagod vagy barátod, akkor lepd meg szeretteidet VidiShop-ajándékutalvánnyal 3000, 5000 vagy 10.000 forintos értékben, melyet exkluzív, vidis karácsonyi borítékban vásárolhatsz meg. Fontos, hogy az ajándékutalványokat csak személyesen lehet megvásárolni a VidiShopban, felhasználni pedig a vásárlástól számított egy éven belül bármikor lehet!

Legyen piros-kék ajándék a fán és a fa alatt is: a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban (nyitvatartás: december 23.-ig minden nap 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30), illetve webshopunkban egyaránt vásárolhatók díszek (gömbök, gömbszettek), valamint számos olyan termék, amelyet kicsomagolva mosolyt csalhatsz szeretteid arcára.

Akciós áruink között kifutó adidas termékeink, valamint ajándéktárgyaink is megtalálhatóak; de kínálatunkban kicsiktől nagyokig minden korosztály számára szerepel rengeteg más vérbeli vidis termék is, amelyek egytől egyig ideális ajándékok lehetnek karácsonyra. Mezek, csapatruházat, vidisített ruházatok, adidas-táskák, kiegészítők: a VidiShopban mindent megtalálsz!

Ne felejtsd: megérkezett az új adidas kollekció, ami hamarosan a webshopunkban is elérhető lesz, de személyesen már megvásárolható a VidiShopban!

Bérleteseink számára továbbra is 10% kedvezményt biztosítunk online, illetve személyes vásárlás esetén is. A kedvezmény más akcióval nem összevonható.

Fontos információ, hogy a vidishop.hu-n csak a december 20-án éjfélig leadott futárszolgálatos rendeléseket tudjuk karácsonyig teljesíteni.

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek