hu en
2020. December 06. 20:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Sorozatban pontrúgásokból kapjuk a gólokat"

Vezetőedzői értékelések a Paksi FC - MOL Fehérvár FC bajnoki után.

Márton Gábor:

"Nehezen indult számunkra a mérkőzés, az elején kicsit megilletődötten játszottunk, de aztán kiegyenesedtünk, megvoltak a lehetőségeink, igaz a másik oldalon a Paksnak is voltak helyzetei. A végén egy pontrúgást követően sajnos elveszítettük a meccset, pedig ennek kellene a futball legegyszerűbb részének lennie, mégis sorozatban pontrúgásokból kapjuk a gólokat. Rendszeresen átbeszéljük, gyakoroljuk ezeket a szituációkat, ennek ellenére szinte az egész őszünk arról szólt, hogy meccseket és értékes pontokat veszítettünk amiatt, hogy rögzített szituációkból gólokat kaptunk. A döntetlennel sosem vagyok elégedett, ma sem egyeztem volna ki egy ponttal itt Pakson, én mindig nyerni akarok és a csapatommal mindig győzelemre is játszunk, szerintem azt mindenki láthatja, hogy a játékosok mennek előre, sajnos alkalmanként még fejetlenül. A Paks az egyik nagy hibánkat ma kihasználta és végül a hazaiak szerezték meg a 3 pontot. Gratulálok a Paksnak!"

Bognár György:

"Úgy érzem, a 90 perc során végig jól futballoztunk. Jó döntés volt, hogy nem alkalmazkodtunk a MOL Fehérvár FC-hez, hanem azt a játékot játszottuk, amit eddig is. A mérkőzés egyetlen periódusában sem játszott jobban az ellenfelünk, mint mi. Ha egy csapat jól csinálja azt, hogy előrefelé védekezik és nem áll be sündisznóba, nem rugdossa össze-vissza előre a labdát, akkor az bárkinek az erőssége lehet. Ezt a filozófiát bátran merem ajánlani bármelyik csapatnak. Mindkét oldalon voltak lehetőségek, tiszta helyzeteket azonban csak mi alakítottunk ki ezen a találkozón. Végig azt éreztem, hogy a Vidiben sokkal több van, középpályás labdaszerzésből rendkívül jól mentek át lendületes támadásba, ebben volt is veszély, de ma a védelmünk, a középpályánk és a támadó sorunk is remekül állta a sarat. Amit hiányolok, hogy lehetne több jó egyéni teljesítményünk is, de összességében természetesen elégedett vagyok a játékkal és az eredménnyel is."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek