hu en
2020. November 30. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nyisd ki minden nap a Vidi virtuális adventi naptárát!

December 1-től december 23-ig minden nap más és más terméket vásárolhattok meg kedvezményesen a VidiShopban. 

A karácsonyi ünnepkör kezdetéhez, vagyis az adventi időszakhoz egy kedves népszokás is kapcsolódik az 1900 évek kezdete óta, amikor is egy türelmetlen kisfiú édesanyja otthon megalkotta az első adventi naptárt, hogy gyermeke karácsonyig is minden nap örülni tudjon egy-egy kis ajándéknak. 

Hasonlóképpen mi is szeretnénk az adventi időszakban minden nap egy kis ajándékkal kedveskedni nektek, ezért december 1-től december 23-ig minden nap más-más terméket vásárolhattok meg nagy kedvezménnyel a VidiShopban, nyitvatartási időben személyesen, vagy a vidishop.hu oldalon éjféltől másnap éjfélig.

Azt, hogy adott napon melyik terméket mekkora kedvezménnyel tudjátok megvásárolni, mindig aznap tudjátok majd meg. Az adott napra vonatkozó akciós terméket megtaláljátok a vidishop.hu főoldalán, valamint Insta-storyban is, klubunk hivatalos Instagram-oldalán.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze és a készlet erejéig érvényes!

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek