hu en
2020. November 28. 03:00  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Bízom benne, hogy sikerrel vesszük a mérkőzést"

Vezetőedzőnk reméli, hogy ismét eredményes futballt mutat be a csapat.

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában a ZTE-t fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban. A 2020-2021-es szezon első fordulójában 3-3-as döntetlent játszottak egymással a csapatok. Érdekesség, hogy a zalaiak az eddig lejátszott tíz mérkőzésükből, csak kettőt tudtak megnyerni idegenben.

"Hogyha ránézünk a statisztikákra, láthatjuk, hogy a Zalaegerszeg a legutóbbi öt mérkőzéséből, csak egyszer szerzett 3 pontot, egy győzelem mellett négyszer is vereséget szenvedtek. Ennél a teljesítménynél mindenképp többre képes a csapatuk hosszabb távon. Ugyanebben a viszonylatban mi két győzelem és két döntetlen mellett egyszer szenvedtünk vereséget. A múlt heti mérkőzésünkön elégedett voltam a helyzetek kialakításával,  azonban a helyzetkihasználásunk hagy még kívánnivalót maga után. Legutóbb a ZTE ellen 3-3-as döntetlent játszottunk, a rúgott gólok számával ez esetben is elégedett lennék, azonban a kapott gólok számát igyekszünk nullára redukálni a szombati mérkőzésen. Ismerjük a Zalaegerszeg játékát, bízom benne, hogy sikerrel vesszük a mérkőzést." - mondta el vezetőedzőnk.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek