hu en
2020. November 22. 20:00  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk"

A Vidi-DVTK mérkőzés után a vezetőedzők értékelték csapataik teljesítményét.

Márton Gábor:

"Nagyon jó mérkőzést játszottunk, remek futballt mutatott be a csapat. Már az első félidőben viszontláttam a játékosoktól azt, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk. A szünetben a befejezések kapcsán kellett egy kicsit megnyugtatni a fiúkat, azt kértem tőlük, hogy a kapu előtt higgadjanak le és ne siessék el a befejezéseket. A második félidőben voltak pillanatok, amikor kissé kapkodós volt a játékunk, azonban rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk, és ezek közül néhányat gólra tudtunk váltani. Korábban is lezárhattuk volna a mérkőzést, és akkor nem kellett volna izgulnunk menet közben. Gratulálok a srácoknak a mai teljesítményükhöz."

Feczkó Tamás:

"Az első félidőben a Vidi ránk erőltette az akaratát, a labdaszerzéseinkből vezetett támadások kapcsán nem jöttünk ki jól, az első gól előtt is egy eladott labdából indított támadást az ellenfél, és ezt nem tudtuk jól lereagálni. A második félidőben a középpályán és az ellenfél térfelén is jól tartottuk a labdát, lehetőségünk volt az egyenlítésre is, szerettünk volna legalább egy pontot szerezni. A mérkőzés végén nagyon kinyíltunk, több kontrát is végig tudtak vinni a hazaiak, mindezek alapján megérdemelten nyerték meg a mérkőzést."

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek