hu en
2020. November 08. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi II - elvitte a pontokat Sóstóról a III. Kerületi TVE

A vírus miatt megtizedelt csapatunk közel 75 percig tisztesen helytállt az NB III egyik legnagyobb favoritja ellen.

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Őszi szezon, 17. fordulóMeccs center 
0-4
(0-1)

MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Tóth, Molnár, Dékei, Kövesdi, Dinnyés, Rónaszéki (Hajdinger 51), Major, Zólyomi, Molnár, Vágó
Borvető 16, Tamási 76, Borvető 79, Daróczi 90
III. Kerület TVE:
Jeszenszky -- Nagy, Erdei, Bori, Fazakas, Németh, Kokenszky (Czvitkovics 59), Tamási, Borvető (Rajczi 82), Daróczi, Rabatin
2020.11.08. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpálya

Nem várta jó előjelekkel a vasárnap délelőtti NB III-as bajnokit a Vidi II, hiszen az elmúlt napokban a csapat több alapembere is megbetegedett. Nemcsak a játékosok, de az edzői stáb egy része is karanténba került, így ezen a találkozón debütált Juhász Roland (ideiglenes) vezetőedzőként, aki Toldi Gábor visszatéréséig az edzések vezénylése mellett a mérkőzéseken is irányítja a Vidi II-t. Érdekesség, hogy barátja, egykori játékosunk, Torghelle Sándor is ezen a meccsen debütált - a III. Kerületi TVE sportvezetőjeként. 

Óriási ködben, kiegyenlített mezőnyjátékkal indult a találkozó, majd a 16. percben egy a saját térfelünkön eladott labdával meglódult a vendégek támadója, Borvető Áron és 20 méterről nagy gólt lőtt (0-1). A folytatásban csapatunk fegyelmezetten védekezett, igazán nagy lehetőséget már nem tudott kialakítani a fővárosi együttes, azonban a mieink sem jelentettek veszélyt Jeszenszky kapujára. 

A második félidőben sokkal bátrabban futballozott fiatal együttesünk, voltak is lehetőségeink az egyenlítésre, de az utolsó passzok rendre pontatlanok voltak. Ugyanakkor a 76. percig a listavezető sem tudott mit kezdeni a masszív védelmünkkel. Ekkor azonban ismét eladtunk egy labdát a saját térfelünkön, a vendégek játékosát pedig már csak szabálytalanul tudtuk megállítani a 16-oson belül - a büntetőt Tamási higgadtan értékesítette (0-2). 

A második gól után fiatal csapatunk fizikálisan és fejben is elfáradt, Juhász Rolandnak azonban nem volt lehetősége a frissítésre. A 79. percben Borvető megszerezte saját maga második, csapata harmadik találatát, majd a 90. percben Daróczi állította be a 0-4-es végeredményt.

Csapatunk 75 percig tisztesen helytállt az NB III egyik legjobb csapata ellen, a gólkülönbség talán túlzó, de a vendégek győzelme megérdemelt. 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek