hu en
2020. November 05. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Vidi II NB III-as bajnokijára

A legfrisebb kormányrendelet alapján korlátozott létszámban lehetnek jelen a szurkolók a Vidi II vasárnapi hazai bajnokiján. 

Vasárnap délelőtt 11 órakor a listavezető III. Kerület TVE látogat Székesfehérvárra. Az NB III-as mérkőzés iránt nagy az érdeklődés, azonban a Vidi II pályája melletti lelátók maximális kapacitása 200 fő. 

A legfrissebb kormányrendelet alapján a sportrendezvény nézőterén a nézők csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem lehet elfoglalni. Ennek értelmében összesen 68 néző tekintheti meg élőben a mérkőzést.

Klubunk 17 ingyenes jegyet juttatott el a III. Kerület TVE részére, melyet a fővárosi klub fog szétosztani a szurkolók között. Fontos információ, hogy csak azok a szurkolók induljanak el a mérkőzésre, akik érvényes belépővel rendelkeznek, ugyanis a biztonsági szolgálat emberei a jegy nélkül érkezőket nem fogják beengedni a mérkőzésre. 

A fehérvári szurkolók részére összesen 51 jegyet tud klubunk biztosítani, a hazai lelátóra is csak érvényes jeggyel lehet bejutni, így aki nem rendelkezik belépővel, az ne jöjjön ki a meccsre vasárnap, mert nem fogják a biztonsági szolgálat emberei beengedni a mérkőzésre. 

Minden szurkolót nyomatékosan megkérünk arra, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatos előírásokat tartsák be, csak a kijelölt székekre üljenek le és a mérkőzés teljes ideje alatt viseljék a maszkot!

CÍMKÉK
2020-2021 NB III Nyugati csoport MOL Fehérvár FC II - III. Kerület TVE
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek