hu en
2020. November 02. 10:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk az MTK elleni mérkőzésre

A teljes árú belépő 1800 ft-ba, a kedvezményes jegyek 1200 ft-ba kerülnek, 14 év alatt ingyen lehet megtekinteni az MTK - Vidi bajnokit.

Csapatunk november 7-én, szombaton 19:45-kor az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az MTK vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga NB I 10. fordulójában.

A járványügyi helyzettel kapcsolatos előírások betartása (mint pl. maszk viselése) természetesen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban is kötelező!

A legfrissebb kormányrendelet alapján a sportrendezvény nézőterén a nézők csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem lehet elfoglalni. Az MTK Budapest FC-től kapott információk alapján tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a helyre kiadott jegyektől függetlenül, érkezési sorrendben tudják majd elfoglalni a székeket, amelyeken fehér alapon kék pipás matricát látnak majd.

Jegyvásárlás

Munkanapokon a VidiShopban 10:00-17:30 óra között (13:00 és 13:30 óra között ebéd szünet miatt zárva) tudjátok személyesen megvásárolni elővételben a belépőjegyeteket. Jegyvásárláshoz nincs szükség klubkártyára és személyes adatokat sem kell megadni. 

A teljes árú vendégjegy 1800 ft-ba kerül, míg a kedvezményes diák- és nyugdíjas belépő ára 1200 ft - ez utóbbi feltétele az érvényes diákigazolvány, vagy a 65. életév betöltése. 14 év alatti gyerekek részére 0 ft-os regisztrációs jegyet kell váltani, erre viszont online nincs lehetőség, csak személyesen a VidiShopban, vagy a mérkőzés napján a vendégpénztárban.

Természetesen a teljes árú, illetve a diák- és nyugdíjas belépőket online is megvásárolhatjátok 10%-os kedvezménnyel!

A stadion kapuit a mérkőzés napján a találkozó előtt két órával, 17:45-kor nyitják ki. A meccs napján a stadion vendégpénztára csak abban az esetben fog kinyitni, ha elővételben nem fogy el az összes vendégjegy. A vendégpénztár ebben az esetben a meccs kezdete előtt 3 órával, 16:45-kor nyit ki. 

Szurkolóink parkolni a környező utcákban tudnak, a stadion vendégszektorában lévő büfé pedig üzemelni fog. A Vidi-szurkolók beléptetése a Sport utca - Százados utca sarkán található 3-as számú beléptetőkapun történik, innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor.

Az MTK - Vidi mérkőzésre vonattal utazó szurkolóink a szombaton, Székesfehérvárról 16.48-kor induló járattal közelíthetik meg legegyszerűbben az Új Hidegkuti Nándor Stadiont. A személyvonathoz - mellyel az RBD is utazik majd - a rendőrség Kelenföld állomásról biztosít kíséretet.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek