hu en
2020. Október 30. 18:25  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Rendkívül szigorú szabályok a futballmérkőzéseken

A stadionba való belépéstől a helyszín elhagyásáig kötelező maszkot viselni! A maszkviselést megtagadó szurkolókat a rendőrség a stadionból eltávolíttathatja és szabálysértési eljárást is kezdeményezhet ellenük. Kérünk benneteket, tartsátok be a szabályokat!

Amint arról korábban beszámoltunk, október 23-a óta a sportrendezvényeken is kötelező a maszkhasználat.

Fokozottan szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a hatályos kormányrendelet alapján kizárólag maszkban fogtok tudni belépni a MOL Aréna Sóstóba szombaton, amit egészen addig kötelezően viselnetek kell, amíg el nem hagyjátok a helyszínt. Fontos, hogy a maszknak az orrot és a szájat is el kell takarnia! 

A Magyar Labdarúgó Szövetség október 30-án megküldött tájékoztatása szerint a rendőrség példátlanul szigorúan fogja venni a maszkviselés betartását a stadionban!

"A vonatkozó szabályok értelmében azt a személyt, aki a maszkot a sportrendezvény szervezője felszólítására sem viseli, a sportrendezvény szervezője köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a sportrendezvény helyszínét elhagyja."

Továbbá: "A maszkot nem viselő személyekkel szemben - amennyiben a rendelkezésre álló képfelvételek alapján beazonosíthatók, illetve a rendezők távolították el a sportlétesítményből és adták át a rendőröknek - a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 239/A. §-ba ütköző védelmi intézkedések megszegése miatt a rendőrség eljárást kezdeményez." - olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatásában.

Amennyiben nem tartjátok be az előírásokat - amellett, hogy a klub is komoly közigazgatási bírságot kaphat - a rendőrség akár a mérkőzés megszakítását, ezt követően pedig a mérkőzés befejezetté nyilvánítását is kezdeményezheti a játékvezetőnél!

Közös érdekünk egymás és a saját magunk egészségének megőrzése, kérjük, viselkedjetek felelősen!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek