hu en
2020. Október 30. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kerülj fel a Vidi-FTC rangadón a MOL Aréna Sóstó kivetítőjére!

A 'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikáció segítségével a LED-falon keresztül megmutathatod, hogy szurkolsz a csapatnak!

Többszáz fotó került már fel a MOL Aréna Sóstó LED-falára az elmúlt több mint egy évben, nagyon sok szurkolónk jelezte ebben a formában is a csapatnak, hogy velük együtt küzdenek a sikerért. Szombat este ismét lehetőséged lesz arra, hogy üzenj a játékosoknak, vagy csak egyszerűen megmutasd, hogyan szurkolsz a Vidi - FTC rangadón!

Ahhoz, hogy felkerülj a kivetítőre, nem kell mást tenned, mint letölteni okostelefonra a 'Seyu - Együtt a győzelemért!' nevű applikációt (Androidos készülékre itt, iOS-re itt) majd a MOL Fehérvár FC - FTC meccset kiválasztva készíteni egy fotót! A lehetőség már akár most is adott a számodra. Az elkészült fotókból egy válogatást a kivetítő mellett közösségi oldalainkon is megjelenítünk majd.

Azon szurkolóink közül, akik Vidi-mezben feszítenek a feltöltött fényképen, három Vidi-sálat sorsolunk ki. A játékszabály elérhető ide kattintva.

A feltöltött képek moderálásának lehetőséget fenntartjuk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek