hu en
2020. Október 30. 08:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A kedvenc Vidi-Fradi-meccsem - a legjobb történetek

Három legendás sztori, az évszám 1992, 1993 és 2017!

Október 22-én kértünk meg benneteket, hogy küldjétek el kedvenc Vidi - Fradi-meccses történeteiteket. Felhívásunkra sok üzenet érkezett, amiből - ígéretünkhöz híven - hármat választottunk ki, amit most megosztunk veletek. Reméljük, szombaton újabb emlékezetes este vár ránk a rangadó alkalmával! 

Mándy Zoltán története:

"A 2017-es nyár végi, 3-1-es győzelemmel végződő Vidi-Fradi rangadó a kedvencem. Ha a fantasztikus játék és a fölényes győzelem nem lett volna elég, akkor ott van az a hatalmas áramszünet, mikor vaksötétben várakoztunk a meccs folytatására. Emlékszem az izgalomra, ami volt ott mindenkiben, és persze az RBD remek hangulatkeltésére. Édesanyám is izgult hogy ne ázzon be a lakásunk, mert nyitva hagyta az ablakokat. Számomra ez volt a legemlékezetesebb Vidi-Fradi rangadó, mely egyben életem első telt házas meccse volt. Zseniális!"

Czirják Norbert sztorija:

"1988-tól 1995-ig a Videoton pályamunkása voltam, és egy nagyon jó kis sztori fűződik egy Videoton-Ferencváros mérközéshez. 1993.11.27-én 3-1-re nyertünk és tv-s meccs volt. Előtte nap leesett a hó, akkor még lapáttal sikerült letakaritani a havat a pályáról, de szombat reggel újra fehérbe borult a pálya és mi ismét megtisztitottuk. A fehérvári Büntetésvégrehajtó Intézetből jöttek még rabok és ők is segitettek, hogy létrejöjjön a mérkőzés. Horváth Feri oda is jött és megköszönte hogy milyen szép munkát végeztünk, a meccs után persze mi is megköszöntük neki a mesterhármast, amivel nyertünk. Fejes Gábor volt akkor a létesitményvezető. Nekem ez volt a legszebb Vidi-Fradi meccsem, mivel kicsit én is hozzájárulhattam, hogy aznap mérkőzést lehessen rendezni. Hajrá Vidi!"

Csárdi László emlékezése:

"Sok emlékezetes rangadó van, de számomra az 1992. november vége felé lebonyolított mérkőzés volt a legemlékezetesebb. Akkor épp Videoton-Walthamnak hívtak minket. Kora téli, ködös időben, 20 ezer néző előtt a Fradi 20 perc alatt 2-0-ra vezetett, az egyik gólt úgy emlékszem a nálunk nem túl népszerű Lipcsei szerezte. A szünetben többen hazamentek a fehérvári szurkolók közül. Aztán a 60. perc tájékán 5 perc alatt 3 gólt szereztünk, ebből Horváth Feri kettőt is és megfordítottuk a mérkőzést. Fordulatokban gazdag, hajtós mérkőzés volt, mindkét fél részéről. Elöl Takács Lajos, Horváth Feri, középen Kuttor, Muzsnay, Czéh, Vadász Imi, hátul többek között Németh Zoli. Igazi fieszta volt, melynek a végén mi örülhettünk szerencsére. Akkor negyedik-ötödik hely körül volt a csapat, ha jól emlékszem. Hasonló forgatókönyvvel most szombaton is kiegyeznék! Hajrá Vidi!"

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek