hu en
2020. Október 29. 10:15  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Fontos információk a szombati Vidi - FTC mérkőzésre

A stadionban kötelező lesz a maszkviselés, kapunyitás 18:00-kor. Sűrített, ingyenes szurkolói buszjáratokkal igyekszik klubunk és a város is segíteni szurkolóink közlekedését.

A Ferencvárosi elleni meccsre szombat este 19:30-as kezdettel kerül sor, érdemes lesz korán megérkezni a MOL Aréna Sóstóba!

Ha még nincs jegyed, ne hagyd a meccsnapra a megvételét, elővételben kedvezőbb az ár, ráadásul a vásárlás gyorsabb és egyszerűbb is! Kattints ide a jegyvásárlás részleteiért!

Október 23-tól kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken is, kérjük, hogy ne hagyjátok otthon a maszkokat, de a VidiShopban is tudtok vásárolni meccsnapon vagy online. Vigyázzunk egymásra! 

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a MOL Aréna Sóstó környékén a megszokottnál nagyobb forgalom várható, a stadion melletti útlezárásokról itt olvashattok részletesen.

Székesfehérvár Önkormányzata október 31-ére és november 1-jére ingyenessé tette a helyi közösségi közlekedést, így javasoljuk, hogy aki teheti, autóbusszal közelítse meg a helyszínt. Ehhez a 11-es, illetve a 12-es járatokat is igénybe tudjátok venni, illetve klubunk is ingyenes autóbuszokat indít az alábbiak szerint:

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 18:20-AS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - MOL Aréna Sóstó

 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 18:25-ÖS, 18:30-AS, 18:55-ÖS, 19:00 ÓRÁS INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

10-es járat: 18:27-kor indul az autóbuszállomásról és 18:35-kor érkezik a Balatoni út - Csíkvári út sarkára.

11-es járat 18:53-kor indul az autóbuszállomásról és 19:00 órakor érkezik a MOL Aréna Sóstó elé.

12-es járat  18:37-kor indul az autóbuszállomásról és 18:41-kor érkezik a Széchenyi úti vasúti felüljáró előtti megállóba, ahonnan a játszótéren keresztül, a Hosszúsétatéri aluljáró felé közelíthető meg a MOL Aréna Sóstó.

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek