hu en
2020. Október 21. 15:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLENFÉL-LES
A tizenegyedik helyezett Mezőkövesddel találkozunk vasárnap

Kuttor Attila együttese az elmúlt három fordulóban vereséget szenvedett.

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC vendégei leszünk, a találkozó vasárnap 17.00-kor kezdődik.

A sárga-kék együttes az első négy fordulóban 7 pontot szerzett (legyőzték idegenben a Paksot, hazai pályán a Budafokot és ikszeltek a ZTE-vel), azóta viszont egyet sem (kikaptak Felcsúton, otthon a Kisvárdától és a legutóbbi fordulóban Újpesten). Csak 8 gólt kaptak a hét kör alatt, ami a negyedik legjobb a ligában, viszont mindössze 6-ot lőttek, ami a legrosszabb mutató.

Az előző szezon meglepetéscsapatából nyáron épp hozzánk igazolt a házi gólkirály Budu Zivzivadze, érkezett azonban - többek között - Jagodics Márk (Szombathelyről), Luka Lakveheliani (Tbilisziből), Szerder Szerderov (az Inter Zapresictől) és kölcsönbe Andrij Borjacuk (a Sahtar Donecktől).

A 2019-2020-as bajnokságban egyszer döntetlent játszottunk velük, egyszer kikaptunk és egyszer győztünk. A vasárnapi lesz a két együttes 15. összecsapása az élvonalban, 7-szer mi nyertünk, 4 döntetlen született és 3-szor a matyóföldiek örülhettek, a gólarány 19-9 a javunkra.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek