hu en
2020. Október 20. 19:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Mezőkövesd - Vidi bajnokira

A jegyek ára elővételben egységesen 1100 ft-ba kerül, míg a helyszínen a meccs napján 1600 ft-ért tudjátok megvenni a belépőtöket.

Csapatunk vasárnap délután 17 órakor a Mezőkövesd otthonában lép pályára az OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában.

A találkozóra elővételben személyesen a VidiShopban vásárolhattok belépőt csütörtök 17:30-ig.
A VidiShop nyitvatartási ideje hétköznapokon: 10:00-től 17:30-ig (ebédszünet 13:00 - 13:30)

Lehetőségetek van online jegyvásárlásra is (az 1100 forintos jegy csak csütörtök, 17.30-ig elérhető), akár már mostantól erre a linkre kattintva. A mérkőzés napján a helyszínen is tudtok jegyet venni. A jegyvásárláshoz nem kell semmilyen adatot megadnotok és szurkolói kártyára sincs szükségetek.

A jegyek ára elővételben egységesen 1100 ft-ba kerül, míg a helyszínen a meccs napján 1600 ft-ért tudjátok megvenni a belépőtöket. 4 éves korig regisztrációs jegy, 4-14 éves kor közt pedig 0 forintos jegy váltható. A kedvezményre jogosító igazolvány legyen nálatok, azt a belépésnél a jeggyel együtt ellenőrizhetik a biztonsági szolgálat emberei. A mezőkövesdi stadion jegypénztára 4 órával a kezdés előtt, 13 órakor nyit ki. 

Vasárnap a mezőkövesdi stadion kapui a kezdés előtt 60 perccel, 16 órakor nyitnak ki. A fehérvári drukkerek a vendégparkolóban tudnak parkolni, a stadionon belül pedig büfé üzemel majd. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek