hu en
2020. Október 19. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
1-1-es döntetlent játszott a Vidi II a THSE-Szabadkikötő otthonában

Tovább tart NB III-as csapatunk veretlenségi sorozata.

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Őszi szezon, 14. fordulóMeccs center 
1-1
(0-0)
Fodor 69
THSE-Szabadkikötő:
Csontos -- Révész, Gere, Gelencsér (Juhász 75), Pető, Varga (Petry 83), Végh (Földi 83), Falusy, Németh (Fodor 56), Farkas, Gál
Végh (ög) 47
MOL Fehérvár FC II:
Dala -- Tóth, Illés, Molnár (Hajdinger 46), Papp, Kövesdi (Elek 46), Dinnyés, Géresi, Zólyomi, Kojnok (Dékei 46), Vágó
2020.10.18. BudapestSzabadkikötő SE SporttelepJátékvezetők: Maml ZoltánKurinka BélaBizderi Nikolett

Augusztus vége óta nem talált legyőzőre Toldi Gábor fiatal együttese, amely a legutóbbi fordulóban a THSE-Szabadkikötő otthonába látogatott vasárnap délután. Az egész heti esőzés miatt rossz minőségű pályára számítottunk, éppen ezért kellemes meglepetésként ért bennünket, hogy a körülményekhez képest jól előkészített talaj állt a két együttes rendelkezésére Csepelen. 

Jól kezdtük a mérkőzést, az 5. percben Kojnok lapos beadását Tóth nem sokkal lőtte kapu mellé. A folytatásban főleg a küzdelem dominált, a hazai csapat játékára nem igazán találtuk meg az ellenszert és ezúttal nem sikerült olyan jó és eredményes focit játszanunk, amely az utóbbi hetekben jellemző volt a Vidi II-re. Többet volt ugyan nálunk a labda, de komolyabb helyzetet Tóth lövésén kívül nem sikerült kialakítani az első 45 percben. 

Toldi Gábor vezetőedző hármat is cserélt a szünetben és fordulás után gyorsan meg is szereztük egy szerencsés öngóllal a vezetést: egy sarokrúgás után Vágó lőtt a kapu irányába és a labdát nem jól eltaláló hazai védő, Végh Ariel a saját kapujába juttatta a játékszert (0-1). Az előny birtokában csapatunk visszavett a tempóból, ezt pedig megérezte a hazai csapat, és a folytatásban átvették a kezdeményezést, több helyzetet is kidolgoztak a kapunk előtt. Az 57. percben  Farkas lövését védte Dala óriási bravúrral, majd 10 perccel később már kapusunk sem segíthetett, Fodor talált közelről a hálóba (1-1).

Az utolsó percekben közel álltunk ahhoz, hogy megszerezzük a győztes gólt. A 89. percben Dékeit tarolta le a hazai kapus a 16-oson belül, a játékvezető határozottan mutatott a 11-es pontra. Géresi nagy erejű lövése a felső lécről a gólvonalra pattant, majd végül felszabadítottak a védők. A 94. percben egy szélről érkező beadást fejelt Elek Ákos öt méterről alig a kapu fölé, így végül maradt az 1-1-es döntetlen.

Második csapatunk zsinórban nyolcadik bajnokiján maradt veretlen. A következő fordulóban a Lipót SE látogat Székesfehérvárra vasárnap délelőtt 11-kor. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek