hu en
2020. Október 10. 19:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu, gardonyivsc.hu
A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő lesz a következő ellenfelünk a MOL Magyar Kupában

A találkozóra idegenben kerül sor, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Szombat este tartották a MOL Magyar Kupa 7. fordulójának (a legjobb 32 közé jutásért játszanak a csapatok) sorsolását, melyet az M4 Sport élőben közvetített. A sorsoláson eldőlt, hogy csapatunk ezúttal nem utazik messze, hiszen ellenfelünk a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő lesz. A továbbjutás ezúttal is egy mérkőzésen dől el, a találkozót a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában rendezik meg. A mérkőzés pontos kezdési időpontját később jelölik ki, az biztos, hogy október 27-e és október 29-e között kerül megrendezésre a találkozó.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

A Fejér megyei alakulat az előző "csonka" szezonban az első helyen állt a Megye I-es bajnokságban, amikor félbeszakadt a pontvadászat a koronavírus-járvány miatt, így indulási jogot szerzett az NB III Nyugati csoportjában. 13 fordulót követően a gárdonyi együttes a 20 csapatos Nyugati csoportban jelenleg a 15. helyen áll 3 győzelemmel, 4 döntetlennel és 6 vereséggel. A csapat keretében több olyan labdarúgó is szerepel, akik korábban megfordultak a Vidiben is - vagy éppen a fehérvári csapatban nevelkedtek: Zsigmond Bence, Ujvári Ádám, Kónya Krisztián, Király Bence, Tóth Tibor, Balogh Balázs, Mód Ádám. Ugyancsak a gárdonyi együttest erősíti a nagy élvonalbeli rutinnal rendelkező Rodenbücher István is. Alig egy hónappal ezelőtt, szeptember 9-én a Vidi II vendégszerepelt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában az NB III-as bajnokságban és Papp Marcell találatával 1-0-ra nyerni tudott Toldi Gábor együttese. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek