hu en
2020. Október 09. 12:00  -  Wéninger Ákos
Észak-Macedónia is döntőt játszik az Eb-ért

Boban Nikolov és Visar Musliu is végigjátszotta a Koszovó elleni győztes Eb-pótselejtezőt.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar válogatott rendkívül magabiztosan nyert Bulgáriában 3-1-re, és már csupán Izlandot kell november 12-én legyőznünk Budapesten ahhoz, hogy kijussunk a 2021-es Eb-re.

Ugyancsak egy meccs választja el az Eb-től Észak-Macedóniát, Boban Nikolovék ugyanis 2-1-re nyertek Koszovó ellen csütörtök este. A Vidi mindkét észak-macedón válogatott labdarúgója, Boban Nikolov és Visar Musliu is végigjátszotta a 2-1-re megnyert találkozót. Könnyen előfordulhat, hogy az Eb-re való kijutásért Vidi-játékosok néznek majd farkasszemet egymással novemberben, ugyanis Észak-Macedónia ellenfele Grúzia lesz, csapatunk grúz támadója, Budu Zivzivadze pedig egyre jobb formába lendül, így akár a novemberi találkozóra meghívhatja őt is a grúz szövetségi kapitány. 

A szerb válogatott is nyert a csütörtöki Eb-pótselejtezőn, Norvégiában győztek 2-1-re hosszabbítást követően. A szerbek keretében ott volt a Vidi kapusa, Emil Rockov, pályára azonban nem lépett. 

A bosnyákok hazai pályán szenvedtek büntetőket követően vereséget Észak-Írországtól, a hazaiak keretében ott volt a Vidi kölcsönjátékosa, Armin Hodzic, játéklehetőséget azonban ő sem kapott ezúttal. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek