hu en
2020. Október 05. 18:19  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Nego Loic és még négy Vidi-játékos már a válogatottal készül

Francia-magyar védőnk a hétfő esti edzés előtti sajtótájékoztatón találkozott az újságírókkal.

Pénteken számoltunk be arról, hogy a FIFA szabálymódosítása következtében megnyílt az út Nego Loic előtt, hogy a magyar válogatottban szerepelhessen. Marco Rossi be is hívta védőnket a Bulgária, Szerbia és Oroszország ellen készülő keretbe. Hétfő késő délután, az edzés előtt sajtótájékoztatón is bemutatkozott francia-magyar játékosunk.

"Természetesen nagyon boldog voltam, hogy meghívót kaptam a keretbe, ahogy minden játékos az - azt gondolom -, aki a válogatottban játszhat. A legfontosabb most az, hogy csütörtökön legyőzzük Bulgáriát, minden más csak azután következik. Nagy szeretettel fogadtak a srácok, jó volt találkozni velük" - mondta többek között Loic.

A tréningen, amelynek első 15 perce volt nyilvános, Nego Loic mellett Nikolics Nemanja, Hangya Szilveszter, Fiola Attila és Kovácsik Ádám is ott volt.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek