hu en
2020. Szeptember 30. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megragadni az alkalmat - a Standard-Vidi felvezető napja

Utazás, sajtótájékoztató és esti edzés volt a csapat szerdai programja Liège-ben.

Csapatunk szerda délben érkezett meg Liège-be, a csütörtök esti Európa Liga-mérkőzés helyszínére. A délutánt a szállodában töltötték a játékosok, majd 17.45-kor indult a busz a Stade Maurice Dufrasne-ba, ahol 18.30-tól Márton Gábor vezetőedző tartott sajtótájékoztatót a megjelent belga és az online bekapcsolódó magyar újságíróknak.

"Mindkét csapatnak azonos a célja, ezt az utolsó akadályt sikerrel akarja venni. A Standard kiváló együttes és jelen pillanatban erősebbnek is tűnik, mint mi. De ahogy azt korábban is mondtam már, a fociban bármi lehetséges, főleg egy meccsen. Mi ezt az alkalmat szeretnénk megragadni és továbbjutni a csoportkörbe. Minél kevesebb hibával próbálunk játszani és próbáljuk meglepni a hazai csapatot" - fogalmazott Márton Gábor.

Vezetőedzőnk arról is beszélt újságírói kérdésre, hogy milyen plusz motivációval lépünk pályára csütörtökön: "nem volt még példa arra, hogy két magyar csapat egyszerre legyen nemzetközi kupasorozat csoportkörében. Az FTC bejutott a Bajnokok Ligájába, mi szeretnénk az Európa Ligába" - mondta.

19.00-tól már a pályán irányított vezetőedzőnk, a játékosok az utolsó edzésen vettek részt a mérkőzés előtt. A bemelegítés után kapusaink és a mezőnyjátékosok külön folytatták a tréninget, majd egymás elleni játék volt a program. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek