hu en
2020. Szeptember 30. 14:31  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megérkezett a VidiShopba a 12. játékos felszerelése!

Már megvásárolhatjátok a csapat edzés- és gálaruháját is a VidiShopban.

Ahogy azt megszokhattátok, ha elkezdődik az új szezon, akkor nem csak vadonatúj Vidi-mezben lépnek pályára játékosaink, de teljesen új felszerelésben edzenek és utaznak a fehérvári labdarúgók.

Már ti is megvásárolhatjátok a kiváló minőségű adidas edzőruházatot, így a ti számotokra is adott a lehetőség, hogy ugyanolyan ruhában végezzétek a heti edzéseiteket, mint Nikoék.

Azonban nem csak az új adidas edzésruhák érkeztek meg, már elérhetőek a csapat gálaruhái is! Játékosaink és a szakmai stáb is a VidShopban kapható gálamelegítőben és gálapólóban utaznak a hazai- és idegenbeli találkozókra, a szurkolóink védjegyévé váló piros póló mellé tehát ezek a darabok is bekerülhetnek a meccsnapi ruhák közé.

A fenti termékeket természetesen megvásárolhatjátok online is, ide kattintva. Bérleteseink számára a csapatfelszerelésre is jár a 10 százalékos kedvezmény!

Hírek
Elindult a jegyértékesítés az ősz rangadójára! JEGYINFÓ @ 2021. Szeptember 22.

Megvásárolhatóak a belépők a Vidi-FTC bajnokira! Kiemelt kockázatú mérkőzés révén a személyes adatok megadása kötelező. Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés előtt időben érkezzenek a beléptetőkapukhoz, mert a védettségi igazolványok ellenőrzése miatt megnövekedhet a belépési idő.

Jevhen Makarenko: "Mindenkinek a maximumot kell nyújtania" 2021. Szeptember 21.

Ukrán válogatott középpályásunk reméli, nagyon sok szurkoló buzdítja majd a csapatot! 

U14 - a fiúk ötöt, a lányok nyolcat lőttek 2021. Szeptember 21.

Négy utánpótláscsapatunk is nyert a hétvégén, míg kettő döntetlent játszott. 

Változott a ZTE elleni hazai bajnokink kezdési időpontja 2021. Szeptember 20.

Az eredetileg 20.30-ra kiírt mérkőzés 17.30-kor kezdődik november 7-én a MOL Aréna Sóstóban.

Fontos információk a szerdai FTC elleni mérkőzésre 2021. Szeptember 20.

Kapunyitás 18:30 órakor! Kérünk titeket, érkezzetek időben, a beléptetés a védettségi igazolványok ellenőrzése miatt a megszokottnál tovább tarthat. Rengeteg aktivitással várjuk az érdeklődöket, indulnak szurkolói buszok is.

Exkluzív ajándéktárgyak érkeztek a VidiShopba klubunk 80. születésnapja alkalmából 2021. Szeptember 20.

Vidi 80-as szurkolói sálat, bögrét gyermek- vagy felnőtt pólót, sőt csapatkapitányi karszalagot is vásárolhatsz mostantól a VidiShopban. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek