hu en
2020. Szeptember 30. 14:31  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Megérkezett a VidiShopba a 12. játékos felszerelése!

Már megvásárolhatjátok a csapat edzés- és gálaruháját is a VidiShopban.

Ahogy azt megszokhattátok, ha elkezdődik az új szezon, akkor nem csak vadonatúj Vidi-mezben lépnek pályára játékosaink, de teljesen új felszerelésben edzenek és utaznak a fehérvári labdarúgók.

Már ti is megvásárolhatjátok a kiváló minőségű adidas edzőruházatot, így a ti számotokra is adott a lehetőség, hogy ugyanolyan ruhában végezzétek a heti edzéseiteket, mint Nikoék.

Azonban nem csak az új adidas edzésruhák érkeztek meg, már elérhetőek a csapat gálaruhái is! Játékosaink és a szakmai stáb is a VidShopban kapható gálamelegítőben és gálapólóban utaznak a hazai- és idegenbeli találkozókra, a szurkolóink védjegyévé váló piros póló mellé tehát ezek a darabok is bekerülhetnek a meccsnapi ruhák közé.

A fenti termékeket természetesen megvásárolhatjátok online is, ide kattintva. Bérleteseink számára a csapatfelszerelésre is jár a 10 százalékos kedvezmény!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek