hu en
2020. Szeptember 25. 17:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Valótlan tájékoztatás a Kisvárda Master Good honlapján

A vasárnapról elhalasztott bajnokival kapcsolatban tett közzé téves információt a kisvárdai klub.

Péntek délután adtunk hírt arról, hogy a vasárnapra tervezett Kisvárda Master Good - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzést új időpontban, január 27-én rendezik. A halasztást klubunk kérelmezte, hogy csapatunk minél jobban felkészülhessen a Standard Liege elleni Európa Liga-rájátszásra.

Ahogy azt jeleztük, a versenyszabályzat erre lehetőséget ad, ahogy annak 27. § 5. pontja fogalmaz: "Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó UEFA Klubtorna Selejtező 3. vagy a Play-Off fordulójába jutott sportszervezet mérkőzésének sorsolt időpontjának egyoldalú megváltoztatása iránti kérelem automatikus elfogadása."

A Kisvárda Master Good hivatalos honlapjának közleménye szerint a halasztásról nem történt előzetes egyeztetés, ehhez képest az igazság az, hogy készülve erre az eshetőségre, klubunk technikai igazgatója már kedden tájékoztatta a Kisvárda Master Good technikai vezetőjét, hogy amennyiben csütörtök este továbbjutunk a Stade de Reims ellen az Európa Liga 3. selejtezőköréből, a vasárnapi bajnoki elhalasztását fogjuk kérni. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek