hu en
2020. Szeptember 25. 14:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Halasztásra kerül a Kisvárda elleni bajnokink

2021. január 27-én pótoljuk a mérkőzést.

Csapatunk csütörtök este továbbjutott a Stade de Reims ellen az Európa Liga 3. selejtezőköréből és készülhet az október 1-én esedékes, Standard Liege elleni rájátszásra.

Hogy a regenerációra és a felkészülésre minél több idő jusson, klubunk a Kisvárda elleni, eredetileg vasárnap délutánra tervezett bajnokit elhalasztatta, amire a versenyszabályzat 27. § 5. pontja lehetőséget ad.

A mérkőzést 2021. január 27-én, 17.00-tól pótolják a csapatok. 

A találkozóra elővételben, személyesen vásárolt jegyeket a VidiShopban tudjátok visszaváltani, de mindenképp vigyétek magatokkal a belépőt! Az online vásárolt jegyeket az [email protected] email-címre írt levéllel lehet visszaváltani, amennyiben csatoljátok a levélhez a jegyeket. Aki az új időpontban szeretne ott lenni a mérkőzésen, nincs dolga, a megvásárolt belépők érvényesek lesznek január 27-re is. 

CÍMKÉK
2020-2021 OTP Bank Liga Kisvárda Master Good - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek