hu en
2020. Szeptember 23. 16:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor-sajtótájékoztató, majd edzés volt a szerdai program

Vezetőedzőnk 14.45-től beszélgetett az újságírókkal, a tréning 15.30-kor kezdődött.

Szerda délután, a Vidi edzése előtt online sajtótájékoztatót tartott a Stade De Reims elleni EL-meccs felvezetéseként vezetőedzőnk, Márton Gábor. 

"Mindenki kötelező győzelmeket várt eddig tőlünk, joggal, a csapat pedig elbírta a nyomást, de el kell ismernem, a szerencsével sem álltunk hadilábon, ami azért kellett igazán, mert nem tudtuk lezárni a mérkőzéseinket. Testközelből tapasztalhattuk, hogy nincs könnyű meccs a nemzetközi porondon, hiába ír vagy éppen máltai az aktuális ellenfelünk" - mondta az első két körről vezetőedzőnk.

A csütörtöki párharccal kapcsolatban pedig kiemelte, megfordult a dolog, a francia együttes számít esélyesnek, de mi sem vagyunk esélytelenek. "Fel kell nőnünk a feladathoz, ki kell használnunk a lehetőségeinket és meglepetést okozhatunk. Úgy kell hatékonyan támadnunk, hogy közben stabilak maradunk hátul, gólt, gólokat kell rúgnunk, hogy továbbjussunk" - fogalmazott Márton Gábor.

15.30-tól már a pályán irányította a tréninget vezetőedzőnk, szokás szerint az edzés első 15 perce volt sajtónyilvános.

 

 

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek