hu en
2020. Szeptember 22. 21:56  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Üzenj a fiúknak a kivetítőn az Európa Liga-meccsünkön!

A 'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikáció segítségével a LED-falon keresztül megmutathatod, hogy szurkolsz a csapatnak!

Többszáz fotó került már fel a MOL Aréna Sóstó LED-falára az elmúlt több mint egy évben, nagyon sok szurkolónk jelezte ebben a formában is a csapatnak, hogy velük együtt küzdenek a sikerért. Csütörtök este ismét lehetőséged lesz arra, hogy üzenj a fehérvári játékosoknak, vagy csak egyszerűen megmutasd, hogyan szurkolsz csapatunk EL-mérkőzésén, mely sajnos ezúttal is zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. A járványügyi helyzetre tekintettel ezúttal közös kivetítős meccsnézést sem szervezünk, így még nagyobb öröm csapatunknak, ha látják, hogy távolról is buzdítod őket.

Ahhoz, hogy felkerülj a kivetítőre, nem kell mást tenned, mint letölteni okostelefonra a 'Seyu - Együtt a győzelemért!' nevű applikációt (Androidos készülékre itt, iOS-re itt) majd a MOL Fehérvár FC - Stade de Reims meccset kiválasztva készíteni egy fotót! A lehetőség már akár most is adott a számodra. Az elkészült fotókból egy válogatást a kivetítő mellett közösségi oldalainkon is megjelenítünk majd.

Azon szurkolóink közül, akik Vidi-mezben feszítenek a feltöltött fényképen, két Vidi-sálat sorsolunk ki. A játékszabály elérhető ide kattintva.

A feltöltött képek moderálásának lehetőséget fenntartjuk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek