hu en
2020. Szeptember 22. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Különleges stadiontúrát tartottak péntek este a MOL Aréna Sóstóban

Klubunk két legendája, Szabó József és Németh János kalauzolták a résztvevőket.

Múlt héten péntek este a megújult stadiontúra két kivételes elemmel bővült formában került megrendezésre. A rendhagyó stadiontúra este 19:30-kor és 20:30-kor kezdődött, vagyis mindkét alkalommal égtek a MOL Aréna Sóstó reflektorai, igazi esti meccshangulatot varázsolva a stadionba. Ezen kívül klubunk két legendájával nézhették meg a látogatók a klubunkról szóló exkluzív filmet, mely után bárki kérdezhetett, beszélgethetett Szabó Józseffel és Németh Jánossal, akik a Vidi Múzeumba is elkísérték a résztvevőket.

A megújult stadiontúra során a Sóstó Látogatóközpont szakvezetői bemutatták, hogyan működik a MOL Aréna Sóstó a mindennapokban. A gyerekeket pedig klubunk kabalája, Stopli várta meglepetéssel! 

A tervek szerint lesz még idén stadiontúra, melynek időpontjáról a Sóstó Látogatóközpont elérhetőségein tudtok információt kérni: 

Email-cím: [email protected] 
Telefonszámok: +36 22 202 373, +36 70 6699 010

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek