hu en
2020. Szeptember 21. 15:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Kisvárda elleni bajnokira

A teljes árú jegyek elővételben online, a VidiShopban és meccsnapon a helyszínen is 2500 forintba kerülnek. A diák és nyugdíjas belépők ára 2000 forint, melyet online nem lehet megvásárolni, csak személyesen. 

Az OTP Bank Liga NB I. 5. fordulójában a tabellán jelenleg az 5. helyen álló Kisvárda otthonába látogatunk vasárnap 15:45-kor.

Jegyvásárlás

A találkozóra a teljes árú jegyek 2500 forintba, diákok és nyugdíjasok számára 2000 forintba kerülnek. A kedvezményes jegyeket csak személyesen lehet megvásárolni, online nem lehetséges! A jegyvásárláshoz klubkártya és személyes adatok megadása nem szükséges. Belépők elővételben online a jegy.mlsz.hu-n, személyesen a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) kaphatók, meccsnapon a helyszínen a 13:45-kor nyitó vendégpénztárakban lehetséges a jegyvásárlás. A hazai klub tájékoztatása szerint a helyszínen csak készpénzzel lehet vásárolni.

Megközelítés, belépés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Várkerti Stadion C1, C2 és C3 vendégszektorai előtt állhatnak meg. Meccsnapon a stadion kapui 13:45-kor nyitnak, a vendégszektorban büfé lesz.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek