hu en
2020. Szeptember 18. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Sóstón edz, de Budapesten lakik a Vidi

A csapat tagjai két negatív teszt-eredmény után válhatnak szét, addig csak a fővárosi szállodában és a MOL Aréna Sóstóban tartózkodhatnak.

Csapatunk péntek hajnalban érkezett meg Máltáról, ahol az Európa Liga-selejtező második selejtezőkörében a Hibernians FC ellen lépett pályára és nyert 1-0-ra, amivel továbbjutott a harmadik körbe

A leszállást követően, péntek reggel a küldöttség minden tagján koronavírus-tesztet végeztek egy budapesti szállodában - ami egyben a Vidi otthonául is szolgál egyelőre -, amíg ugyanis nincs két negatív teszteredménye a csapatnak, az érvényben lévő jogszabályok alapján csak a hotelben és a MOL Aréna Sóstóban (és a kettő közötti útvonalon) tartózkodhatunk.

A játékosok és a szakmai stáb péntek délután visszautaztak Székesfehérvárra tréningezni, majd este már újra Budapesten voltak.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek