hu en
2020. Szeptember 18. 13:27  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
EL-rájátszás: A Standard de Liège - Vojvodina győztese vár a MOL Fehérvár FC - Stade de Reims győztesére

Amennyiben jövő héten nyerünk a Stade de Reims ellen, akkor az EL-rájátszásban a Standard de Liège - Vojvodina győztesével játszunk idegenben. 

14:31
Köszönjük a figyelmeteket, ezzel élő közvetítésünk befejeződött.

14:30
Az EL-rájátszásban a Standard de Liège (belga) - Vojvodina (szerb) győztesével játszhatunk idegenben, amennyiben a Stade de Reims ellen kiharcoljuk a továbbjutást.

14:15
Először a BL-ágról az EL-be kerülő csapatok mérkőzéseit sorsolják ki, utána következünk mi.

14:05
Michael Heselschwerdt, az UEFA klub-versenyigazgatója ezekben a percekben ismerteti a sorsolással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. 

13:57
Perceken belül kezdődik a svájci Nyonban az EL-rájátszás sorsolása.

13:40
Az EL-rájátszás - ellentétben a BL-rájátszással - nem két mérkőzésből fog állni. Hasonlóan a korábbi EL-selejtezőkhöz, a rájátszásban is egy meccs dönt a továbbjutás sorsáról. Az EL-rájátszás időpontja: 2020. október 1. 

13:35
Az EL-rájátszás előtt azonban még le kell győznünk hazai pályán a hatszoros francia bajnok Stade de Reims együttesét. A mérkőzést szeptember 24-én, csütörtök este 18 órakor a MOL Aréna Sóstóban rendezik meg zárt kapuk mögött. A továbbjutásról ez az egy mérkőzés dönt. 

13:30
Üdvözlünk minden Vidi-szurkolót, 14 órakor kezdődik az Európa Liga (EL) rájátszás sorsolása. Az már kora reggel eldőlt, hogy négy párharc győztese közül kerül ki a lehetséges ellenfelünk.

 

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek