hu en
2020. Szeptember 16. 14:05  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Csapatunk megérkezett Máltára, a reptéren nem várt események történtek

130 perces repülést követően landolt a Vidi gépe Vallettában, majd kétórás várakozás és koronavírus-tesztelés zajlott, miközben a küldöttség minden tagja rendelkezik érvényes negatív PCR-eredménnyel.  

Csapatunk szerda délelőtt indult a Liszt Ferenc Repülőtérről Máltára, ahol csütörtök este Európa Liga-mérkőzést játszik a Hibernians FC ellen.

A Vidi 12.10-kor érkezett meg Vallettába, ám a reptéren váratlan fennakadás történt. A küldöttség összes tagján koronavírus-tesztet végeztek egy elkülönített szobában, csak a mintavétel után folytathatta útját csapatunk a hotelbe - mindez közel kétórás kiesést eredményezett a szigorú menetrend szerint összeállított programban.

A reptéri tesztelésről klubunk semmilyen tájékoztatást nem kapott előzőleg, és azért is érthetetlen az eljárás, mert a Vidi összes Máltába utazott tagja rendelkezik érvényes, negatív lelettel, amit az UEFA jóváhagyott. Klubunk természetesen haladéktalanul felvette a kapcsolatot az UEFA-val az ügy kivizsgálása érdekében.

Végül 14.00-kor mehetett tovább a csapat a hotelbe, az ebéd és a pihenő után 18.45-kor sajtótájékoztató, 19.00-tól edzés lesz a mérkőzés helyszínén.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek