hu en
2020. Szeptember 12. 22:45  -  Farkas Szilárd
Márton Gábor: "Örömteli, hogy hazai pályán megszereztük a három pontot"

Márton Gábor és Hornyák Zsolt értékelte csapataik teljesítményét.

Márton Gábor:

"Örömteli, hogy hazai pályán megszereztük a három pontot, de számomra a mutatott játék is fontos. Talán ma játszottunk a leggyengébben a szezonban. Két pozitívumot tudok kiemelni: az egyik, hogy megnyertük a mérkőzést, a másik az, hogy a cserejátékosok jól szálltak be a mérkőzésbe. Egy mérkőzésen mindig nehéz jól cserélni, ez most sikerült, de láthattunk már ellenpéldát is. Bízom benne, hogy egyre jobban fogunk játszani, mert amit ma mutattunk az nagyon nem volt jó."

Hornyák Zsolt:

"Gratulálok a hazai csapatnak az eredményhez. Úgy érzem, hogy a 80. percig mi domináltunk a mérkőzésen, gyorsabbak voltunk, jobbak voltunk támadásban, ez az az agresszív játék, amit látni akarok a fiataloktól. Sajnálom, hogy a ziccereinket a második félidőben nem tudtuk kihasználni. Köszönettel tartozom a csapatnak azért a teljesítményért, amit a mai mérkőzésen láttam tőlük. Sajnos egy mérkőzés nem nyolcvan percig tart, hanem kilencvenig, a Vidi kihasználta a hibáinkat, a tapasztalatukkal és a rutinjukkal lehozták a mérkőzést."

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek