hu en
2020. Szeptember 11. 13:55  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Pozitív koronavírus-tesztet regisztráltak U17-es csapatunknál

Játékosunk az enyhébb tünetektől eltekintve jól van. A fertőzöttel érintettségi kapcsolatban álló játékosok és stáb tesztelését haladéktalanul megkezdjük.

U17-es csapatunk egyik játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált, így klubunk azonnali hatállyal felfüggesztette az U17-es csapat edzéseit.

Játékosunk az enyhébb tünetektől eltekintve jól van.

Az eddig is felelősségteljesen alkalmazott óvintézkedések mellett a továbbiakban is a járványügyi előírások maximális betartása mellett törekszünk arra, hogy elejét vegyük a fertőzés további terjedésének, és megőrizzük játékosaink és dolgozóink egészségét. Az U17-es csapatnál a fertőzöttel érintettségi kapcsolatban álló játékosok és stáb tesztelését haladéktalanul megkezdjük, illetve az utánpótlás-központunk öltözőépületében teljes körű fertőtlenítést hajtunk végre. 

Az esetről tájékoztattuk az MLSZ-t, az U16, U17 és női NB2-es csapataink hétvégi mérkőzései elhalasztásra kerülnek.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek