hu en
2020. Szeptember 10. 19:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Tiszaföldvár VSE lesz az ellenfelünk a MOL Magyar Kupában

A találkozóra idegenben kerül sor, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Csütörtök este került sor a Magyar Kupa 6. fordulójának sorsolására a Puskás Arénában. Az eseményen két volt válogatott kiválóság, Gera Zoltán és Pisont István segédkezett, később pedig egykori csapatkapitányunk, Juhász Roland is csatlakozott a stúdióbeszélgetéshez.

A sorsolás előtt Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és Hernádi Zsolt, a sorozat új névadó szponzora, a MOL elnök-vezérigazgatója beszéltek a kupa új lebonyolítási rendjéről és arculatáról.

Csapatunk végül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei I. osztályban szereplő Tiszaföldvár VSE együttesét kapta ellenfélnek. A találkozóra idegenben kerül sor, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

A MOL Magyar Kupa 6. fordulójának hivatalos játéknapjai: szeptember 18., 19. és 20.

Ellenfelünkről

Tiszaföldvár VSE a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei I. osztályban a tabella hatodik helyén áll jelenleg, 2 idei bajnokijából egyet megnyert (Újszászi VVSE) és egy döntetlent (Tószeg KSE) játszott. Az 1910-ben alapított klub a 2018-2019-es szezont még a Megyei II. osztályban töltötte, tavaly viszont már negyedikként zárt egy osztállyal feljebb. A 12 ezer lakosú Tiszaföldvár csapatának színe kék-fehér. Tiszaföldvár városa 194 km-re található Székesfehérvártól.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek