hu en
2020. Szeptember 08. 17:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Puskás Akadémia FC elleni bajnokira

Kapunyitás szombaton 18:00-kor. A gyerekeket ismét várja a gyereksarok.

Az OTP Bank Liga 2020/21-es szezonjának második hazai bajnoki mérkőzését a jelenlegi listavezető Puskás Akadémia FC ellen játsszuk szombaton 19:30-kor a MOL Aréna Sóstóban. 

A 3-as és a 4-es pénztárak megjelölt ablakainál a szombati mérkőzés előtt 15:30-tól megvásárolhatjátok az őszi szezonbérleteteket, vagy az egész évadra szóló éves bérletet! Bővebb információ az alábbi linken olvasható.

- A 3-as pénztárban a megjelölt ablaknál bankkártyával lehet bérletet vásárolni.
- A 4-es pénztárban a megjelölt ablaknál készpénzzel lehet bérletet vásárolni.

Amennyiben a bérletedet megújítani szeretnéd, vagy igénybe vennéd a bérletkompenzációt, ne felejtsd el magaddal hozni az előző szezonra szóló bérletedet!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a környéken nagy forgalom várható, ezért ha tehetitek, időben induljatok el a mérkőzésre!

Szombaton is vár benneteket a VidiShop, amely 17:30-kor nyit és egy órával a lefújás utánig tart nyitva.

Vásárold meg a Vidi 2020/21-es mezkollekcióját! A felnőtt csapatmez ára 23 990 Ft, a gyermek csapatmezé 19 990 Ft, bérletes szurkolóink számára természetesen ezekre a felszerelésekre is jár a 10%-os kedvezmény, amely más akcióval nem vonható össze!

Az új szezonban szurkolj Te is új Vidi-mezben!

Egészségügyi felhívás

Vigyázzunk egymásra! A járványügyi helyzetet figyelembe véve azt javasoljuk, hogy fokozottan tartsátok be azokat az ajánlásokat, amelyeket az egészségügyi szervek javasolnak: távolságtartás, fertőtlenítés, szájmaszk viselése. A MOL Aréna Sóstó területén több helyen és a büféknél is találtok kézfertőtlenítőt. Egyedi, vidis szájmaszkot vásárolhatsz a VidiShopban személyesen, vagy online az alábbi linkre kattintva mindössze 1990 forintért. 

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható.

Meccsnapon az 1-es, 3-as és 4-es számú pénztárak 15:30-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. 

A járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy a bankkártyás fizetést részesítsétek előnyben!
A pénztáraknál meg lesz jelölve, hogy melyik pénztárban lehet majd készpénzzel és melyikben bankkártyával fizetni. 

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR

I-II. kapu

A szektorok (A1, A3)

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

VIII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

Vendégszektor

Színes programokkal várunk benneteket

A C-D-szektorok alatt gyereksarokkal várjuk a gyerekeket, ahol többek közt megpörgethetitek a vidis szerencsekereket is, ha egy ügyességi játékban sikeresen teljesítettétek a feladatot. Emellett a vidis csocsó-asztalok is csak rátok várnak. 

A meccs kezdete előtt Stopli egy hatalmas sálágyúval veszi célba a nézőtéren helyet foglaló drukkereket. 

Különleges időszaki kiállítás a Vidi Múzeumban!

Szombaton 17:30-tól különleges időszaki kiállítással vár benneteket a Vidi Múzeum, ahol egyedi vidis porcelán magángyűjteményeket tekinthettek meg Földvári Ferenc és ifj. Tauser Zoltán felajánlásának köszönhetően. 

40-50 éves vidis porcelánokból álló ritkaságok kerülnek kiállításra. 

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron három útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 18:30-kor, illetve 18:45-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 18:30-AS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - MOL Aréna Sóstó

 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 18:45-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

Stadionbüfé

A Puskás Akadémia FC elleni bajnokin a büfék üzemelni fognak, a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni. A járványügyi helyzetre tekintettel mi ez utóbbit javasoljuk nektek. 

 
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek