hu en
2020. Augusztus 31. 12:39  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
1-1-es döntetlent játszott a Vidi II a ZTE II ellen

Több helyzetet dolgozott ki második csapatunk a zalai tartalékcsapat ellen, azonban a 3 pontot nem sikerült itthon tartanunk. 

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Őszi szezon, 7. fordulóMeccs center 
1-1
(0-0)
Papp 56
MOL Fehérvár FC II:
Kovács Dániel -- Tóth, Hajdinger (Rónaszéki 55), Horváth, Molnár (Szileszki 65), Papp, Fodor, Zólyomi, Kojnok (Menyhárt 46), Vágó, Molnár
Papp 60
ZTE FC II:
Köcse -- Jóna, Németh, Sebestyén, Hegedűs, Molnár, Abért, Pál (Kiss 31), Papp, Földvári, Goncalves
2020.08.30. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Sipos KatalinKeszthelyi TamásSzkrajcsics Péter

Vasárnap a ZTE II látogatott Székesfehérvárra. A találkozót eredetileg Zalaegerszegen rendezték volna meg, azonban mivel a Ferencváros zalaegerszegi vendégjátékára is vasárnap délután került sor, ezért a két klub megegyezett abban, hogy felcseréli a pályaválasztói jogot. 

A mieink kezdték jobban a találkozót, Papp Marcell a 13. percben egy oldalszabadrúgást veszélyesen tekert kapura, Köcse a léc alól tornázta ki a labdát. A folytatásban is a fehérvári fiatalok diktálták a tempót, Molnár Márkó előtt két alkalommal is nagy gólszerzési lehetőség adódott, de nem sikerült bevenni a zalaiak kapuját. A 37. percben alakították ki első helyzetüket a vendégek, ekkor Papp László 14 méterről lőtt kapura, Kovács magabiztosan védett. Az első félidőben több fehérvári helyzetet láthattak a nézők, gól azonban nem született ebben a játékrészben.

Szünet után valamivel kiegyenlítettebb lett a játék, az 56. percben mégis sikerült vezetést szereznünk, Papp Marcell talált a kapuba egy szép támadás végén (1-0). Ez volt fiatal támadónk harmadik gólja az idei szezonban. Nem örülhettünk azonban sokáig, 4 perccel később ugyanis Papp László 17 méterről, kapásból kilőtte a bal alsó sarkot (1-1). A gyors gólváltást követően a mezőnyben folyt a játék, a 88. percben a zalaiak előtt adódott meccslabda, de a portugál Goncalves kapu mellé lőtt 14 méterről. Egy perccel később mi is megnyerhettük volna a meccset, Papp Marcell 18 méteres szabadrúgása azonban a bal kapufán csattant, így végül maradt az 1-1-es döntetlen.

A Vidi II legközelebb szombaton délelőtt 11-kor a Mosonmagyaróvár csapatát látja vendégül. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek