hu en
2020. Augusztus 30. 21:00  -  Farkas Szilárd
Márton Gábor: "Ez az, amit várok a csapattól"

Márton Gábor és Csizmadia Csaba értékelte csapataik összecsapását.

Márton Gábor:

"Rendkívül boldogok vagyunk, hogy megszereztük az első győzelmünket a bajnokságban. Rászolgáltunk a sikerre, sok helyzetet dolgoztunk ki, szép gólokat szereztünk. Ez az, amit várok a csapattól, pontosabban azt, hogy vállalják fel a tizenhatosról és a tizenhatos környékéről a gólt eredményező megoldásokat. Örömteli az is, hogy ismét sok szurkoló elkísért minket és végre az eredménnyel is boldoggá tudtuk őket tenni, ez az egyik legfontosabb a futballban. Ahogy a mérkőzés előtt is mondtam, az a lényeg, hogy gólt, gólokat szerezzünk. Én azt szeretem, ha a csapatom támad és a támadások eredményesen zárulnak. Természetesen itt is az ésszerűség és a stabilitás a lényeg, értem ezt úgy, hogy a sok támadás után ne tudjanak lekontrázni minket az ellenfelek. Bízom benne, hogy ezzel a győzelemmel bizonyítottuk a szurkolóinknak, hogy ez a csapat jó és reményeim szerint még jobb lesz!"

Csizmadia Csaba:

"Azzal már a mérkőzés előtt is tisztában voltunk, hogy egy nagyon jó csapattal fogunk találkozni, a Vidit nem kell bemutatni senkinek. Sajnálom, hogy a végére egy viszonylag nagy arányú vereségbe szaladtunk bele. Nem érzem úgy, hogy ez benne volt a mérkőzésben, természetesen megvoltak a lehetőségeik, de ugyanúgy nekünk is. Nagy probléma nincsen, javítani fogjuk a hibáinkat, kielemezzük a mérkőzést, és abból kiindulva készülünk a következő fordulóra. Benne van a fociban, hogy néha ilyen pofonkat kapunk, ezeket el kell kerülnünk a jövőben."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek