hu en
2020. Augusztus 24. 11:41  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: Balogh István / Érdi VSE
Kétgólos vereség az Érd otthonában

Második csapatunk hiába dolgozott ki több helyzetet, mint a hazai együttes, végül pont nélkül távozott Érdről.

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Őszi szezon, 5. fordulóMeccs center 
2-0
(1-0)
Popov 43, Bozsoki 76
Érdi VSE:
Kertész -- Földesi, Koós, Kócsa, Kalmár, Csiszár, Popov (Molnár 86), Fürjes, Farkas (Honti 46), Kollega (Varga 76), Bozsoki

MOL Fehérvár FC II:
Rockov -- Tóth, Vágó, Hajdinger, Molnár (Major 71), Papp, Kövesdi (Szileszki 76), Dinnyés, Fodor, Rónaszéki (Horváth 83), Kojnok
2020.08.23. ÉrdÉrdi VSE SporttelepJátékvezetők: Gáspár AndrásGyürüsi PéterSzalai Dávid

Vasárnap este második csapatunk a bajnokságban eddig még veretlen, sőt gólt sem kapó Érd otthonába látogatott. Az első csapatból ezúttal Emil Rockov kapott lehetőséget, valamint a hosszabb ideje már az első csapattal készülő Vágó Gábor játékára is számíthatott Toldi Gábor vezetőedző.

Kiválóan kezdtük a mérkőzést, Dinnyés Olivér már az első perc végén célba vette 22 méterről a hazai kaput, a labda kipattant az érdi kapusról, a kipattanóra azonban nem értek oda a csatáraink. A folytatásban is mi domináltunk, Molnár, Papp és Hajdinger előtt is adódott komolyabb gólszerzési lehetőség, de Kertész Ferenc védeni tudott. A 43. percig a hazai csapat egyáltalán nem jelentett veszélyt a kapunkra, ekkor azonban Popov került helyzetbe és 14 méterről a hosszú alsóba helyezett (1-0). 

A második félidőben valamivel kiegyenlítettebb lett a játék képe, ebben a játékrészben már hazai helyzeteket is feljegyezhettünk. A 60. percben Popov a felső lécre fejelt, majd egy perccel később Hajdinger lévén egyenlíthettünk volna, fiatal támadónk azonban 12 méterről centikkel ugyan, de kapu mellé lőtt.

A 76. percben egy hazai sarokrúgást követően Bozsoki szerzett gólt kissé szerencsés körülmények között (2-0). Fiatal csapatunk nem adta fel, és tovább küzdött a szépítésért, ehhez pedig Papp Marcell járt a legközelebb a 85. percben, 15 méteres lövése azonban a felső lécen csattant, így végül maradt a 2-0, ezzel pedig az Érd továbbra sem kapott gólt a bajnokságban, a MOL Fehérvár FC II pedig a 15. helyre csúszott vissza a tabellán.

Ezen a héten két hazai bajnoki vár második csapatunkra: szerdán 17:30-kor a Komárom, vasárnap 11-kor pedig a ZTE II látogat Székesfehérvárra. 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek