hu en
2020. Augusztus 22. 23:59  -  Farkas Szilárd
Márton Gábor: "Ennyi helyzetből ennyit kihagyni nem kis bravúr"

A két vezetőedző értékelte a Vidi - Paks bajnokit.

Márton Gábor:

"Egy ilyen mérkőzés után kell egy kis idő, hogy az ember összeszedje a gondolatait. Ennyi helyzetből ennyit kihagyni nem kis bravúr. Az ellenfél szinte az egyetlen veszélyes támadásából szerzett gólt egy kapu előtti kavarodás után. Mindemellett azt is látni kell, hogy a játékosok egyre bátrabban alkalmazzák azt, amit kérek tőlük. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ami bizakodásra ad okot, de sajnos csak arra adnak pontot, hogyha értékesítjük a lehetőségeinket."

Osztermájer Gábor:

"El kell ismerni, hogy mai ellenfelünknek több helyzete volt, azonban a csapatom ennek ellenére vezetést szerzett a 80. percben. Más kérdés, hogy a hosszabbításban gólt kaptunk. Így már nem teljes az örömünk, az egyik szemünk sír, a másik nevet. Annak ellenére, hogy a MOL Fehérvárnak nagyobb helyzetei voltak, mi álltunk közelebb a győzelemhez, amelytől mindössze kettő perc választott el bennünket a mérkőzés végén."

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek