hu en
2020. Augusztus 21. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Mad Dogs nyerte a III. Fehérvár Kupát

A kétszeres BL-győztes kispályás csapat - keretében két korábbi Vidi-játékossal - magabiztosan nyerte meg a tornát. 

Ahogy arról már beszámoltunk, augusztus 20-án, Kislángon került megrendezésre az I. Horvtáh Gábor Emléktorna. Azonban nem csak ez volt a nemzeti ünnep napján az egyetlen vidis vonatkozású futballtorna, ugyanis a MOL Aréna Sóstó edzőpályáján került megrendezésre 13 csapat részvételével a III. Fehérvár Kupa, melyet a Vidi utánpótlás-edzője, a magyar minifutball-válogatott szövetségi kapitánya, Nagy Lajos szervezett.

Reggel 10-től két pályán pattogott a labda, a mérkőzéseket a minifutball szabályai szerint játszották, 46x26 méteres pályákon 4x2 méteres kapukkal. A tornát végül rendkívül simán a kétszeres BL-győztes Mad Dogs csapata nyerte meg, melynek keretében két egykori Vidi-játékos is szerepelt: Bognár Bence és Büki Baltazár, akik jelenleg a Ferencváros futsal-csapatát erősítik, emellett szerepelnek a Mad Dogsban is. 

"Harmadik alkalommal rendeztük meg itt a MOL Aréna Sóstó edzőpályáján a Fehérvár Kupát. Szeretnék mindenekelőtt köszönetet mondani a MOL Fehérvár FC-nek, hiszen a klub nagyon sok segítséget nyújtott nekünk annak érdekében, hogy minél sikeresebben tudjuk a tornát megrendezni. Az idei volt az első alkalom, hogy a tornát pénzdíjas tornaként tudtuk megrendezni, talán ennek is köszönhető, hogy már nem csak helyi csapatok jelentkeztek, hanem érkeztek például a fővárosból is együttesek. Egy igazi sztárcsapat is elindult a III. Fehérvár Kupán, a kétszeres BL-győztes, budaörsi Mad Dogs, amely rendkívül jó játékkal, teljesen megérdemelten nyerte meg a tornát. Bízom benne, hogy jövőre legalább az ideihez hasonló színvonalú tornát fogunk tudni megrendezni" - nyilatkozta honlapunknak a torna főszervezője, Nagy Lajos. 

A III. Fehérvár Kupa végeredménye:

I. helyezett: Mad Dogs

II. helyezett: Odin fiai

III. helyezett: Bádogos

A torna gólkirálya és egyben legjobb játékosa a Mad Dogs labdarúgója, Fekete Róbert lett. A legjobb kapus címét a torna ezüstérmes csapatának, az Odin fiainak a kapusa, Bohony Bálint kapta. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek