hu en
2020. Augusztus 16. 19:56  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az utolsó percekben hullajtott el két pontot a Vidi II

Második csapatunk már a találkozó elején megszerezte a vezetést a BKV Előre ellen, azonban a fővárosiak a 88. percben ki tudtak egyenlíteni.

NB III Nyugati csoport, 2020-2021, Őszi szezon, 4. fordulóMeccs center 
1-1
(1-0)
Hajdinger 15
MOL Fehérvár FC II:
Kovács Dániel -- Tóth, Illés, Hajdinger, Horváth (Kövesdi 83), Molnár (Rónaszéki 46), Papp, Vágó, Dinnyés, Géresi (Major 46), Kojnok
Kiss 88
BKV Előre SC:
Czuczi -- Girán, Pokó, Ferkó, Wágner, Csanálosi, Kiss, Tóth (Miknyóczki 76), Ihos (Dinka 57), Szegő, Szabó (Szabó 81)
2020.08.16. SzékesfehérvárMOL Aréna Sóstó edzőpályaJátékvezetők: Katona BalázsMarozsi Gábor BenceJuhász László

Vasárnap délelőtt az NB III-as bajnokság 4. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a MOL Fehérvár FC II a BKV Előre ellen. Az NB I-es keretből Kovács Dániel és Géresi Krisztián volt ott a kezdőben, valamint Vágó Gábor is, aki nyár óta az NB I-es csapattal készül. 

Jól kezdtük a meccset, már a 15. percben megszereztük a vezetést: Illés Richárd szépen vitte el a bal szélen a labdát, majd tökéletesen adott középre, Hajdinger pedig közelről bevette a BKV kapuját (1-0). A folytatásban is a fehérvári fiatalok domináltak, több helyzetet is sikerült kialakítanunk ellenfelünk kapuja előtt, azonban sem Papp, sem Molnár, sem pedig Géresi nem tudta gólra váltani a kínálkozó lehetőséget.

A második félidőben alábbhagyott a lendületünk, a vendégek pedig vérszemet kaptak. Az 57. percben Csanálosi lövését Kovács óriási bravúrral védte, majd nem sokkal később ismét kapusunknak kellett közbeavatkoznia, Kiss közeli lövését védte lábbal. A 62. percben Papp esett el egy védő szorításában a BKV 16-osán belül, a játékvezető támadónknak adott sárga lapot színészkedésért. Öt perccel később újra Kiss tesztelte kapusunkat, de nem sikerült Kovács eszén túljárnia.

A 78. percben Horváth szép cselekkel tört be a 16-oson belülre, majd hátulról felrúgták, de a játékvezető sípja ezúttal is néma maradt. Két perccel a vége előtt egy bal szélről érkező beadás találta üresen az ötösünkön belül Kiss Dávidot, aki ezúttal már nem hibázott (1-1). 

Második csapatunk 4 fordulót követően 4 ponttal a 20 csapatos NB III Nyugati csoportjában a 11. helyen áll a tabellán. Jövő héten vasárnap este a harmadik helyezett Érdi VSE otthonába látogatunk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek