hu en
2020. Augusztus 14. 17:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bogár Gergő vezeti a ZTE elleni bajnokinkat

A 28 éves spori tavasszal vezetett már nekünk meccset a ZTE ellen, akkor hazai pályán 5-0-ra nyertünk.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a szombat esti ZTE FC - MOL Fehérvár FC bajnokit a 28 éves Bogár Gergő vezeti. A fiatal spori nem ismeretlen számunkra, vezetett mát korábban kupameccset és bajnokit is csapatunknak.

Bogár először még 2017 őszén, a Vác ellen 3-1-re elveszített Magyar Kupa-mérkőzésen bíráskodott csapatunk találkozóján, ezt követően a 2018-2019-es idényben a Vidi - MTK-t vezette, melyen 4-2-re nyertünk. Az előző szezonban a DVTK elleni 5-1-es sikerünk alkalmával is Bogár sporttárs fújta a sípot, majd Debrecenben is találkoztunk vele, ott csapatunk 1-1-es döntetlent ért el a Loki ellen. Idén márciusban a ZTE elleni hazai kupa-visszavágón fújta a sípot Vidi-meccsen, akkor együttesünk 5-0-ra nyert, legutóbb pedig május végén a Paks-Vidi (0-0) bajnokit dirigálta.

Bogár Gergő segítői asszisztensként Szécsényi István és Szalai Balázs lesznek, az alapvonalak mögül Pillók Ádám és Szilasi Szabolcs segítik a munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Huszár Balázs látja el a szombat este 18:35-kor kezdődő bajnokin.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek