hu en
2020. Augusztus 13. 21:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Vidi is ott lesz a Királyi Napokon

Csocsó, kapura rúgó verseny, szerencsekerék, Stopli és lufik is várják az érdeklődőket a Zichy-ligetben.

Augusztus 16-án, vasárnap a Székesfehérvári Királyi Napok keretein belül családi napot rendeznek a fehérvári Zichy-ligetben, ahol délelőtt 10 és este 20 óra között az oda kilátogató családok Stoplival is találkozhatnak, de emellett számos érdekes és izgalmas programmal is készül klubunk.

Augusztus 17-én, 18-án és 19-én is megtalálhatod a Vidit a Királyi Napokon, ráadásul minden nap 15 és 17 óra között megpörgetheted a vidis szerencsekereket, csocsózhatsz a barátaiddal, vagy éppen kipróbálhatod, milyen ügyes vagy a kapura rúgásban. 

A vidis szerencsekeréken Vidi-sálat, kis Vidi-zászlót, Vidi-nyakpántot vagy Vidi-hűtőmágnest is nyerhetsz, a fődíj pedig egy páros őszi Vidi-bérlet!   

Ha ügyes vagy, könnyen nyerhetsz páros belépőt a Vidi - Paks bajnokira, ehhez nem kell mást tenned, csupán 10-et dekáznod egy eredeti adidas labdával, amelyet ott a helyszínen biztosítunk számodra. 

A gyerekek részére piros-kék lufikkal, gyerek-tetkókkal és piros-kék arcfestéssel is készülünk. 

Gyere és látogass ki vasárnaptól jövő hét szerdáig akár minden nap a Királyi Napokra és keresd meg ott a Vidit!

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek