hu en
2020. Augusztus 10. 14:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a szezonnyitó bajnoki meccsünkre

Klubunk szurkolói buszt indít Zalaegerszegre, jegyeket elővételben online és a VidiShopban is lehet vásárolni. 

Csapatunk szombaton 18:35-kor a ZTE otthonában kezdi el a 2020/2021-es bajnoki szezont.

Jegyvásárlás

A találkozóra szóló teljes árú vendégjegyek elővételben online, a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) és meccsnapon a helyszínen is egységesen 2000 forintba kerülnek. 10 év alattiak és 70 év felettiek számára pedig a VidiShopban és a helyszínen ingyenes regisztrációs jegy váltható. Hölgyek, diákok és nyugdíjasok 1600 ft-os kedvezményes jegyet vásárolhatnak. 

Elővételben online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet belépőt váltani.
Meccsnapon a vendégpénztár 16:35-kor nyit, de lesz egy jegypénztár, ami már délelőtt 9:00-től nyitva lesz és vendégjegyet is lehet ott vásárolni. 

A jegyvásárláshoz klubkártya megadása nem kötelező és személyes adatokat sem kell megadni!

Szurkolói busz

Legalább 30 fő jelentkezése esetén klubunk szurkolói buszt indít szombaton Zalaegerszegre. A busz 15 órakor indul Székesfehérvárról a Munkaügyi Központ előtti parkolóból. A részvételi díj 2000 ft-ba kerül, jelentkezni péntek délig lehet a VidiShopban. Fontos információ, hogy amennyiben nem jön össze a 30 fő, akkor a befizetett összeget csak a vásárláskor kapott blokk ellenében tudjuk visszaadni, ezért feltétlenül őrizd meg a blokkot!

Megközelítés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a vendégszektor melletti térköves parkolóba állhatnak, illetve a közeli Zala Plaza parkolói is használhatóak. A stadion kapui 17:05-kor nyitnak, a vendégszektorban büfé található.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek