hu en
2020. Augusztus 10. 11:58  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: uefa.com
ÉLŐ: Európa Liga-sorsolás

Az ír Bohemian FC ellen játszunk a MOL Aréna Sóstóban augusztus 27-én, zárt kapuk mögött.

13:15
Köszönjük a figyelmeteket, ezzel élő közvetítésünk befejeződött. Hamarosan elolvashatjátok honlapunkon Márton Gábor vezetőedző, Kovács Zoltán sportigazgató és Nikolics Nemanja csapatkapitány véleményét a sorsolásról. 

13:10
Augusztus 27-én a MOL Aréna Sóstóban játszunk a tervek szerint az ír csapat ellen. A találkozó zárt kapus lesz.

13:09
Az ír Bohemian FC lesz az ellenfelünk!

13:07
Az NS Mura már biztos, hogy nem lehet az ellenfelünk.

13:03
Michael Heselschwerdt, az UEFA klub-versenyigazgatója ezekben a percekben ismerteti a sorsolással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. 

12:57
Perceken belül kezdődik a svájci Nyonban az EL 1. selejtezőkörének sorsolása.

12:40
Lehetséges ellenfeleink keretének összértékei a transfermarkt.de becslése alapján:
- NS Mura  5,55 millió euró
- FK Kauno Žalgiris  2,4 millió euró
Bohemian FC  125.000 euró (a portálon az adatok hiányosak) 

12:15
A sorsolásról

Minden csapat neve egy-egy gömbben zárt papíron szerepel, a sorsolás alkalmával egy kiemelt és egy nem kiemelt együttes nevét tartalmazó gömböt helyeznek egy átlátszó üvegedénybe, ahol a két gömböt megkeverik, majd egyesével kinyitják azokat. Amelyik csapat nevét tartalmazó gömböt nyitják ki először, az az együttes lesz a pályaválasztó.

A párosítások kialakulását követően 24 óra áll majd a pályaválasztó csapat rendelkezésére, hogy véglegesítse a mérkőzés helyszínét és időpontját. Amennyiben az utazási korlátozások nem teszik lehetővé a hazai csapat országában a mérkőzés lejátszását, úgy a hazai csapat köteles egy olyan harmadik, semleges országban megrendezni a mérkőzést, ahol egyik csapatra sem vonatkozik kizáró utazási korlátozás. Alternatívaként a párosítás csapatai megállapodhatnak akár a pályaválasztói jog felcseréléséről is, amennyiben ennek nincsen kizáró oka.

Az előző évek gyakorlatától eltérően a 2. selejtezőkör sorsolására az 1. selejtezőkörös mérkőzések lejátszását követően kerül majd sor.

12:00
Üdvözlünk minden Vidi-szurkolót, 13 órakor kezdődik az Európa Liga (EL) 1. selejtezőkörének sorsolása. Az már tegnap este eldőlt, hogy három csapat közül kerül ki az ellenfelünk.

A három lehetséges ellenfél: NS Mura (szlovén), FK Kauno Žalgiris (litván), Bohemian FC (ír)

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek