hu en
2020. Augusztus 08. 15:15  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: „Nem győzelmekben gondolkodtam az utóbbi időszakban”

Az Újpest elleni 1-0-s győzelem után Márton Gábor és Predrag Rogan vezetőedzők értékelték csapataik teljesítményét.

Márton Gábor:

„Nem győzelmekben gondolkodtam az utóbbi időszakban. A felkészülés során azt a játékot akartam felépíteni, amit majd játszatni szeretnék a csapattal. Úgy néz ki, hogy a fáradtság nagyon rányomta eddig a bélyegét a játékosokra, de ma már teljesen mást láttam. Ez a játék már kezd hasonlítani arra, amit el szeretnénk érni a szezonkezdésig. A legfontosabb az volt, hogy a játékosok végighajtották a mérkőzést, pedig az időjárás miatt nem volt könnyű dolguk. Jól játszottunk, persze voltak hibáink, de látjuk ezeket, és ki fogjuk javítani őket.”
 

Predrag Rogan:

„Elégedett vagyok a látottakkal, mindkét csapatot megilleti a gratuláció. Nehéz körülmények között, kánikulában léptünk pályára, büszke vagyok a srácokra, helytálltak a mérkőzésen. Voltak periódusok, amikor kontroll alatt tudtuk tartani a játékot. Kidolgoztunk néhány nagy helyzetet is, de ezúttal nem sikerült gólt szereznünk.” 
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek