hu en
2020. Augusztus 05. 10:44  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói ankét a bajnoki rajt előtt

Augusztus 11-én, kedden 19 órától Kovács Zoltán sportigazgatóval, Márton Gábor vezetőedzővel és Nikolics Nemanja csapatkapitánnyal találkozhattok a MOL Aréna Sóstóban!

Nem kell már sokat várni, hogy újra élettel teljenek meg a lelátók a MOL Aréna Sóstóban, hiszen augusztus 15-én kezdődik a 2020/2021-es szezon, egy héttel később pedig a Paksi FC ellen játsszuk az első hazai meccsünket. 

A bajnoki rajt hetében, augusztus 11-én, kedden 19:00 órától szurkolói ankétra várjuk a Vidi-drukkereket! 

A MOL Aréna Sóstóban Kovács Zoltán sportigazgatótól, Márton Gábor vezetőedzőtől és Nikolics Nemanja csapatkapitánytól kérdezhetsz.

Amennyiben az ankétra gépkocsival érkezel, a stadion külső parkolóiban hagyhatjátok járműveiteket, a MOL Aréna Sóstó főlelátóját (A-szektor) pedig a II-es kapun keresztül közelíthetitek meg. A gyerekek kedden este Stoplival is találkozhatnak a MOL Aréna Sóstóban. 

//  Az ankéton egy kvízjátékkal is készülünk szurkolóinknak, a nyeremény egy páros őszi Vidi-bérlet! A kvízt okostelefon segítségével töltheted ki! Egy kis segítséget is adunk: amennyiben tanulmányozod a Vidipediát, nagyobb eséllyel töltheted ki helyesen kvízünket!

Nem megfelelő időjárási körülmények esetén a klub fenntartja az időpontváltozás jogát. Dedikálásra és közös fotó készítésére a COVID-19 miatt nem lesz lehetőség!

Várunk szeretettel!

Hírek
Jegyinformációk az Újpest FC elleni bajnokira 2020. Október 04.

Már elindult a jegyértékesítés! Belépőt online, a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában és a Petőfi Kultúrtanszéken is lehet váltani. Személyes adatok megadása nem kötelező.

Harmadszor juthatunk az Európa Liga csoportkörébe 2020. Szeptember 29.

Eddig négyből kétszer sikerült. Csapatunk 2012, 2015, 2017 és 2018 után játszik újra nemzetközi csoportkörért. Felidézzük az eddigi "mini-döntőket" és az addig vezető utakat!

Rúben Pinto a Vidi játékosa 2020. Szeptember 29.

A 28 esztendős, többszörös portugál utánpótlás-válogatott középpályás legutóbb a CSKA Sofia csapatában futballozott. 

Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnokira 2020. Szeptember 29.

Kapunyitás vasárnap 18:30-kor. A gyerekeket ismét várja a gyereksarok, emellett Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt! Lesz Teqball-bemutató is és te is kipróbálhatod ezt a nagyszerű játékot.

„Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!" - 2020-ban is 2020. Szeptember 29.

Szeptember 29-e a Szív Napja. Az MLSZ ebben az esztendőben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjához. A Vidi - Újpest meccsen pedig Te is tekerhetsz az egészséges életmód jegyében a szívedért, mi pedig megajándékozunk minden résztvevőt!

Négy Vidi-játékos kapott meghívót Marco Rossitól 2020. Szeptember 28.

A válogatottra hat nap alatt három idegenbeli tétmérkőzés vár októberben.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek