hu en
2020. Augusztus 04. 21:31  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "A vihar volt ma a legkisebb problémánk"

A Lendva – Vidi (2-2) találkozót követően Márton Gábor és Dejan Doncic értékelte a látottakat.

Márton Gábor: "A vihar volt ma a legkisebb problémánk. A játékosok mentek előre, hajtottak, de nem igazán volt minőség a játékunkban. Az ellenfelünk az egész mérkőzésen kétszer jutott el a kapunk elé, azonban ezekből a helyzetekből rendre gólt szerzett. Azt kell, hogy mondjam, gyengén játszottunk, a koncentrációnk ma nem volt megfelelő. Hiányoztak a minőségi megoldások, hogy ez most a fáradtság számlájára írható, vagy egyelőre nem merünk úgy futballozni, ahogy tudunk, ezt még nem tudom megmondani. Hiába töltöttük szinte a teljes játékidőt az ellenfél térfelén, nem jöttek a megfelelő megoldások. A befejezések szempontjából egyelőre nem nézünk ki jól." 

Dejan Doncic: "A mai volt az utolsó felkészülési mérkőzésünk a bajnokság megkezdése előtt. Véleményem szerint jó mérkőzést játszottunk, a játékosaim sok mindent megvalósítottak abból, amit kértem tőlük. Tisztában vagyunk a MOL Fehérvár FC erejével. Tisztában voltunk azzal is, hogyha területet adunk nekik, akkor képesek kihasználni a lehetőségeiket. A mérkőzés egésze kedvező képet mutat számomra a mentális felkészültségünk terén."

CÍMKÉK
2020-2021 Barátságos NK Nafta Lendava - MOL Fehérvár FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek