hu en
2020. Augusztus 03. 14:03  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Két edzőmeccset játszunk szombaton

Augusztus 8-án délelőtt 10-kor az Újpest FC-t látjuk vendégül a MOL Aréna Sóstóban, délután 17:45-kor pedig a Slavia Praha ellen játszunk Ausztriában. 

Az augusztus 15-i NB I-es bajnoki rajt előtt most szombaton, augusztus 8-án két edzőmeccset játszik csapatunk. Az elsőt délelőtt 10-kor az Újpest FC ellen a MOL Aréna Sóstóban, a másodikat pedig délután 17:45-kor Ausztriában, Frauenkirchenben a cseh SK Slavia Praha ellen.

A Vidi - Újpest találkozót szurkolóink, valamint az újpesti drukkerek is ingyen tekinthetik meg. A fehérvári szimpatizánsok a MOL Aréna Sóstó C2, C3 és C4 szektoraiban foglalhatnak helyet, ahova az V-ös kapun keresztül lehet bejutni, amely szombat reggel 9:30-tól lesz nyitva.

A vendégszurkolók részére pedig a vendégszektor lesz megnyitva, ugyancsak 9:30-tól. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt szombat délelőtt a MOL Aréna Sóstóba!

A délutáni, Slavia Praha elleni felkészülési meccsünk viszont zárt kapus lesz, tudtuk meg a cseh klub vezetőitől. Arra kérjük szurkolóinkat, senki ne utazzon Ausztriába csapatunk szombati edzőmeccsére, hiszen senkit nem fognak beengedni a frauenkircheni stadionba!

 

CÍMKÉK
2020-2021 Barátságos MOL Fehérvár FC - Újpest FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek